Vi kan mere end de fleste

Vores specialer  hjælper dig til et bedre resultat - læs mere om hvad vi tilbyder...

Brændte fuger

Vi har stor erfaring med traditionelle byggeteknikker. F.eks. brændte fuger og andre teknikker, der blev brugt tidligere.

Faglighed og viden

Da vi er eksperter indenfor murede konstruktioner, hvad enten der er tale om tag, facade eller indvendige konstruktioner, er det altid en god idé at tage os med som sparringspartner.

Vi tilbyder altid at stille op til ”markvandringer” ganske uforpligtigende, vi forklarer uvildigt og sagligt til beboere og teknikere, om det vi besigtiger og prissætter gerne arbejderne til brug for langtidsbudgettering.

Vi tilbyder altid en fast nøgleperson, således at denne opnår et stort grundæggende kendskab til jeres behov. Dette gør det muligt at vi allerede inden et samarbejde, kender de materialer eller lign., der kan være behov for.

Alle vores ansatte har naturligvis en ren straffeattest og er ansat på overenskomstmæssige kontrakter. Vi har samtidig kun ansatte med mange års erfaring indenfor renovering og ombygning. Dette sikrer at der ikke opstår utilsigtede situationer grundet manglende erfaring med faget.