Fasadgruppen vokser i København og erhverver OPN

Fasadgruppen erhverver nu murer- og entreprenørvirksomheden OPN Entreprise A/S (”OPN”) med aktiviteter i Københavnsområdet.

OPN blev grundlagt af murermester Otto P. Nedergaard i 1950. Virksomheden udfører primært mure- og pudsearbejder på kulturbygninger i København. Blandt de tidligere projekter finder man en lang række opgaver på de kongelige slotte i Danmark. OPN har 31 fuldtidsansatte og omsatte for cirka 29 millioner kroner i regnskabsåret 2020/21.

”OPN har opbygget et meget stærkt omdømme på det danske marked inden for mure- og pudsearbejde, og vi er glade for at byde dem velkommen hos Fasadgruppen. De bliver et fremragende supplement til vores eksisterende aktiviteter i Københavnsområdet, hvor vi tidligere har manglet et tilbud inden for traditionelt murerarbejde”, siger Peter Andersen, forretningsområdechef for Fasadgruppen Danmark.

”Med mere end 70 år i branchen føles skridtet ind i Fasadgruppen som et spændende næste skridt for OPN. Vi ser frem til at dele vores viden og at samarbejde med de andre virksomheder i Danmark”, siger Karsten Lange, administrerende direktør i OPN.

Fasadgruppen finansierer erhvervelsen af samtlige aktier i OPN med egne likvide midler og nyemission af aktier.